Diensten van Jawkou Service & Equipment

Leveringen
Wij leveren voor verschillende fitness leveranciers en kunnen ook jullie club (intern) verhuizen. We beschikken over moderne machines en gereedschappen om deze klus op een veilige en schadevrije manier te klaren. Ook assembleren wij toestellen op locatie, maar nog beter doen wij dit in onze moderne werkplaats. Daar zullen wij de toestellen testen en uitleveren, zodat we onze klanten niet te lang overlast bezorgen en zij snel weer door kunnen met het bedienen van de klant.

Onderhoud en reparatie
Wij onderhouden en repareren alle soorten fitnesstoestellen. Voor de verschillende voorkomende problemen aan het fitnessapparatuur kun je bij ons terecht. Dit kan als eenmalige opdracht of met een servicecontract. Nieuwe onderdelen zijn voor ons gemakkelijk in te kopen, maar uiteraard vervangen wij de onderdelen alleen in overleg. Zo komen onze klanten nooit voor onverwachte kosten te staan.

Maatwerk
Wij zoeken naar en zorgen altijd voor de beste oplossing. Vanuit onze eigen werkplaats kunnen wij het fitnessapparatuur indien nodig volledig op maat maken en aanpassingen verrichten indien dit nodig is. Daarnaast helpen wij onze klanten ook bij het her-inrichten, verhuizen en verplaatsen van het fitnessapparatuur. Door onze complete maatwerkoplossingen zijn wij in staat zeer specifieke klantvragen invulling te geven.

Occasions
Waarom nieuw kopen als de tweedehands toestellen in perfecte staat zijn? Wij knappen oude toestellen op en verkopen kwalitatief tweedehands fitnessapparatuur. Daarnaast is het inruilen van je apparatuur ook mogelijk. Om een idee te krijgen van ons aanbod, ben je van harte welkom in onze showroom voor het bezichtigen en testen van de occassions.

Uw partner in fitnessapparatuur

Menu