Naast onze service leveren wij ook nieuw fitnessapparatuur
in samenwerking met JK Equipment.

Naast de occasions en service vanuit Jawkou Service & Equipment, kunnen wij je ook helpen bij de aankoop van nieuw fitnessapparatuur.
Bij JK Equipment hebben wij verschillende kwalitatieve merken fitnessapparatuur in ons assortiment.
Neem een kijkje of bel voor een afspraak.

Een Duitse totaalaanbieder van fitnessapparatuur in cardio en kracht. Dit merk staat bekend om de kwaliteit, comfortabele bediening, maximale betrouwbaarheid, en goede technologieën. Daarnaast voldoen de apparaten van ERGO-Fit aan de norm voor gecertificeerde medische apparaten. Hierdoor zijn de apparaten ook geschikt voor de medische branche.

Hoogwaardige cardio,- en krachtapparatuur voor de commerciële markt. Bij True kun je altijd uitgaan van superieure producten, en een goede ondersteuning en service richting de klanten. True fitness maakt gebruik van de nieuwste technologieën en wil het allerbeste premium apparatuur leveren binnen fitness,- en gezondheidsbranche.

High-end producten voor crossfit, voor zowel binnen als buiten gebruik, op maat gemaakt en leverbaar in vele kleuren. Explode levert crossfit rekken, rigs en squat racks, maar ook diverse toebehoren welke nodig kunnen zijn om de producten optimaal te kunnen gebruiken. De producten worden gemaakt van duurzaam en kwalitatief staal.

Functioneel, kwalitatief en betrouwbaar. De producten van X-line bieden uitkomst bij alle behoeftes binnen krachttraining. Het assortiment in fitnessapparatuur bestaat uit een freeweight-line, weight stacks-machines en een plate loaded line. Het fitnessapparatuur is geschikt voor zowel revalidatie praktijken als voor fitnesscentra.

Uw partner in fitnessapparatuur

Menu